από koseoglo » Παρ Αύγ 21, 2009 6:05 pm
Αν ο τουρισμός θέλει να πάει μπροστά με τέτοια φαινόμενα δε νομίζω ότι μπορεί .Στις 7 Αυγούστου επισκεφτήκαμε την Αργαλαστή όπου είχαμε κλείσει στο ξενοδοχείο Αγαμέμνων μια μεζονέτα όπου μας είχε μας πει ότι είναι απέναντι από το ξενοδοχείο είχαμε στείλει προκαταβολή 250 ευρώ για 2 οικογένειες με 4 μικρά παιδιά. Το σπίτι ήταν μέσα στο χωρίο αρκετά μακριά από το ξενοδοχείο (παράλογη απόσταση με παιδιά για να πάρεις το πρωινό σου) με άθλια παλιά έπιπλα (πρόκειται για προσωπικά παλιά είδη του ιδιοκτήτη) με μούχλα τρύπιους καναπέδες, σπασμένα μπουφέδες, άθλια μπάνια βρώμικο από τους προηγούμενους με φαγητά στο ψυγείο και χαρτιά τουαλέτας ( στην ουσία τα δωμάτια ήταν ενοικιαζόμενα δωμάτια με χώρο υποδοχής και μας το παρουσίασαν σαν μεζονέτα. Στα παραπόνα που κάναμε ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι έχουμε δίκαιο από τη δικιά μας πλευρά και ότι είναι θέμα γούστου στην συνέχεια βέβαια εξαφανίστηκε αρνήθηκε να μας δώσει την προκαταβολή πίσω μας είπε ότι θα μας βοηθήσει να βρούμε κάτι άλλο κάτι που δεν έκανε. Δε ξέρω που τελειώνει το γούστο και που αρχίζουν τα αντικειμενικά κριτήρια (σπασμένα έπιπλα, βρώμικες τουαλέτες, και βουλωμένα ντουζ, ακαθάριστο δωμάτιο από τον προηγούμενο πελάτη κτλ). Αναγκαστήκαμε να μείνουμε ένα βράδυ το οποίο και ήταν απερίγραπτο μια που μύριζε μούχλα από την κουζίνα και την άλλη μέρα αποχωρήσαμε χωρίς απόδειξη και χωρίς επιστροφή μέρους της προκαταβολής. Μας είπαν ότι αν θέλουμε μπορούμε τα υπόλοιπα 70 ευρώ διότι η μεζονέτα χρεώνονταν 180 το βράδυ και είχαμε στείλει 250 μπορούμε να πάμε άλλη εποχή και να μείνουμε δε ξέρω να έχει καμιά σημασία σε ένα τέτοιο κατάλυμα να πάει κάποιος να μείνει.